Despre noi


RACING NICK
- Comercializare piese si echipamente motorsport, tuning si aftermarket.
- Preparare si intretinere masini pentru competitii (raliu, viteza in coasta, drift).
- Inchiriere masini pentru diverse competitii sportive.

COMERCIALIZARE
RACING NICK, de la infiintarea sa in anul 2003, a avut ca politica firmei de a oferi clientilor produse de performanta ridicata si calitate superioara.
De aceea portofoliul nostru de produse – cel mai mare din Romania- contine branduri de top care acopera toate dorintele pasionatilor de motorsport si tuning, fie ca este vorba de piese tehnice care imbunatatesc performantele masinii sau de piese pentru in interior si exterior care cresc siguranta si confortul dar in acealasi timp ofera si o nota de design si un aspect personalizat.

Gama de componente comercializate include:
Arcuri, Amortizoare, Suspensii complete fixe sau reglabile.
Sisteme de franare: placute de frana, discuri, set furtunuri racing si kit-uri de frana.
Elemente de transmisie: Ambreiaje, Autoblocante, Cardane din carbon.
Furtunuri siliconice
Intercooler si radiatoare ulei.
Evacuari si catalizatoare motorsport
Pachete de performanta (cresterea puterii motorului sau conversii turbo)
Scaune,centuri si volane.
Jante din aliaj
Pentru toate produsele comercializate oferim si montaj.

PREPARARE SI INTRETINERE MASINI COMPETITIE:
Firma noastra prepara si intretine masini pentru diverse competitii auto ( raliu, viteza in coasta si drift ) spre exemplu : Subaru, Renault, Suzuki, Seat, Nissan, Dacia Logan.
Pe langa aceasta oferim asistenta tehnica (service) si logistica pentru masini si piloti la diferite competitii, precum si consultanta in alegerea produselor sau echipamentelor pentru masini si echipaje.

RACING NICK este distribuitor unic in Romania al firmelor:
RECARO, H&R, BELL HELMETS, MILLERS OILS, COSWORTH, P1 RACING, HJS, TERRATRIP, GREEN FILTERS, STACK, EVO CORSE, KUMHO MOTORSPORT, SACHS RACE ENGINEERING, THERMO TEC, PIPERCROSS, SUPERSPRINT, HELIX AUTOSPORT, S-HOSE, BASTUCK, PROFLEX, AST SUSPENSION, QUAIFE, RAYS WHEELS, KAAZ LSD, CUSCO, SFS PERFORMANCE.

RACING NICK este dealer official pentru:
SPARCO,EIBACH, BILSTEIN, KW SUSPENSION, BREMBO,DBA BRAKES, FOLIATEC, WHITELINE, GAZ SUSPENSION, EXEDY, MAGNECOR, INJEN, INVIDIA, STILO HELMETS, NGK, WILWOOD, VARLEY, WAVETRAC, CLUTCH MASTER, ATS WHEELS, CARBONE LORRAINE CATCAMS, KONI SUSPENSION, GOODRIDGE, COMPOMOTIVE WHEELS, AP RACING, etc,etc.
Fiind importator direct pentru cea mai mare parte a produselor, RACING NICK vinde direct, sau prin dealerii nostri din cele mai importante orase din tara.
Copyryght © 2013 Racing Nick. Termenii si conditiile Racing Nick