Categoria curenta: Lichid racire Evans

Despre categorie:
Lichid racire Evans
Evans Cooling Systems Inc., a fost un pionier in cercetarea si dezvoltarea sistemelor de răcire pentru motoarele cu combustie internă, atât benzină cat și motorină, unde John W (Jack) Evans și J. Thomas (Tom) Light au lucrat continuu inca din anul 1970., colaborand cu unele dintre cele mai mari echipe de curse si companii auto.
După realizarea faptului că un amestec pe bază de apă are diferite proprietăți fizice și chimice care limitează puterea si fiabilitatea motorului, în final a realizat în 1993 un lichid de răcire sintetic.
Evans ca agent de răcire nu se bazează pe apă, elimina toate problemele produselor convenționale:coroziune, ruginire, supraincalzire,presiune. Astfel lichidul de racire EVANS creste performanța de răcire, protejeaza motorul, creste performanta si fiabilitatea motorului.
Lichidul de racire Evans este de 20 ani utilizat cu succes de echipe de curse, în mașini clasice, de epocă, camioane, motociclete, utilaje de construcții și aeronave. Experiența pe termen lung a confirmat faptul că după o singură umplere cu EVANS,numai este necesar schimbul de lichid pe toată durata de viață a motorului.


Evans Power Cool 180 - 5Litri
Cod:
PowerCool-5L
Pret:
399.00 RON
Evans Power Cool 180 - 2L
Cod:
PowerCool-2L
Pret:
Suna
Evans Auto Cool 180 - 5Litri
Cod:
AutoCool-5L
Pret:
Suna
Evans Classic Cool 180 - 5L
Cod:
ClassicCool-5L
Pret:
Suna
Evans Classic Cool 180 - 2L
Cod:
ClassicCool-2L
Pret:
Suna
Evans Vintage Cool 180 - 5L
Cod:
VintageCool-5L
Pret:
Suna
Evans Power Sports Cool 180 - 5Litri
Cod:
PowerSports-5L
Pret:
Suna
Evans Power Sports Cool 180 - 2Litri
Cod:
PowerSports-2L
Pret:
Suna
Evans Prep Fluid - 5L
Cod:
PrepFluid-5L
Pret:
249.00 RON

Copyryght © 2013 Racing Nick. Termenii si conditiile Racing Nick